Kommande menyer
Förrätt
Rökt Mälargös från Mattias på Nyckelöns fiskeri serveras med tomatsalsa av tomater från Granerfeldts, örtdressing samt krutonger av Levianbröd från Janelings.
Varmrätt
Örtmarinerad ytterfilé av Mangalitzagris från Närsjö gård serveras med varm potatissallad av potatis från Solby gård smaksatt med örter och färsk korv från Mälarchark samt hollandaisesås smaksatt med kantareller och brynt smör.
Efterrätt
Färskostpannacotta serveras med hallonmousse samt färska hallon från Solby gård.
Vegetariskt
Menyn kan fås helt vegetarisk om det så önskas och skapas genom Chefs Choice då vår kock väljer råvaror utifrån säsong och dagstillgång.
Förrätt
Middagslyx kantarelltoast på kantarellstuvning smaksatt med dijonsenap och örter. Serveras med nybakad focaccia, sötsyrliga hjortron samt rökt vildsvinskarré.
Varmrätt
Helstekt hjortinnanlår, potatiskaka smaksatt med prästost och tryffel, syrliga rotsaker samt portvinssås med lingon.
Efterrätt
Smördegsknyten fyllda med höstäpplen och mandelmassa, serveras med vaniljparfait och vit chokladmousse.
Förrätt
Middagslyx variant av smörgåstårta med räkor, kräftstjärtar och ramslöksmajonnäs.
Varmrätt
Helstekt fläskfilé från Dalsjöfors serveras med krämig potatisgratäng, svampsauté och chilibearnaise.
Dessert
Håkan Larsson, chefskonditor på Janelings, serverar sin finaste mjölkchokladglass med hemliga tillbehör.
Förrätt
Hummersoppa smaksatt med champagne, serveras med halstrad pilgrimsmussla toppad med löjrom från Kalix.
Mellanrätt
Rökt fläskfilé av Mangalitza från Närsjö gård med jordärtskockspure smaksatt med tryffel serveras med friterade rotfrukter samt syrliga lingon.
Varmrätt kött
Pepparglacerad helstekt oxfilé serveras med mandelpotatispuré smaksatt med brynt smör, gräddstuvad ostronskivling samt citrusmarinerad fänkål.
Varmrätt fisk
Ugnsbakad torskrygg serveras med mandelpotatispuré smaksatt med brynt smör, gräddstuvad ostronskivling samt citrusmarinerad fänkål.
Varmrätt vegetarisk
Ugnsbakad rotselleri fylld med Västerbottenost serveras med mandelpotatispuré smaksatt med brynt smör, gräddstuvad ostronskivling samt citrusmarinerad fänkål.
Efterrätt
Hjortronpannacotta med kondenserad mjölk serveras med citrussallad och parfait smaksatt med salt karamell.