Kommande menyer

APTITRUNDAN
Förrätt

Rökt Mälargös från Mattias på Nyckelöns fiskeri serveras med tomatsalsa av tomater från Granerfeldts, örtdressing samt krutonger av Levianbröd från Janelings.

Varmrätt

Örtmarinerad ytterfilé av Mangalitzagris från Närsjö gård serveras med varm potatissallad av potatis från Solby gård smaksatt med örter och färsk korv från Mälarchark samt hollandaisesås smaksatt med kantareller och brynt smör.

Efterrätt

Färskostpannacotta serveras med hallonmousse samt färska hallon från Solby gård.

Vegetariskt

Menyn kan fås helt vegetarisk om det så önskas och skapas genom Chefs Choice då vår kock väljer råvaror utifrån säsong och dagstillgång.

JAKT
Förrätt

Middagslyx kantarelltoast på kantarellstuvning smaksatt med dijonsenap och örter. Serveras med nybakad focaccia, sötsyrliga hjortron samt rökt vildsvinskarré.

Varmrätt

Helstekt hjortinnanlår, potatiskaka smaksatt med prästost och tryffel, syrliga rotsaker samt portvinssås med lingon.

Efterrätt

Smördegsknyten fyllda med höstäpplen och mandelmassa, serveras med vaniljparfait och vit chokladmousse.

FARSDAG
Publiceras 14 oktober.

Litar du på att en välkomponerad meny publiceras? Förbeställ menyn redan nu, till ett rabatterat pris!

NYÅR
Förrätt

Hummersoppa smaksatt med champagne, serveras med halstrad pilgrimsmussla toppad med löjrom från Kalix.

Förätt 2

Rökt fläskfilé av Mangalitza från Närsjö gård med jordärtskockspure smaksatt med tryffel serveras med friterade rotfrukter samt syrliga lingon.

Varmrätt kött

Pepparglacerad helstekt oxfilé serveras med mandelpotatispuré smaksatt med brynt smör, gräddstuvad ostronskivling samt citrusmarinerad fänkål.

Varmrätt fisk

Ugnsbakad torskrygg serveras med mandelpotatispuré smaksatt med brynt smör, gräddstuvad ostronskivling samt citrusmarinerad fänkål.

Vegetariskt

Ugnsbakad rotselleri fylld med Västerbottenost serveras med mandelpotatispuré smaksatt med brynt smör, gräddstuvad ostronskivling samt citrusmarinerad fänkål.

Efterrätt

Hjortronpannacotta med kondenserad mjölk serveras med citrussallad och parfait smaksatt med salt karamell.

Close
Close