En trio, ett gemensamt intresse

Middagslyx, från oss till er!

Middagslyx växte fram i fjol när vi inte längre kunde gå ut och äta på restaurang. Konceptet går ut på att vår kock Thomas Becker komponerar en smaksäker trerätters middag som förbereds för att du enkelt ska kunna färdigställa den i hemmet, enligt medföljande instruktioner.

Utöver trerättersmenyn som du beställer hem, så är vi proffs på catering och eventskapande. Vill du veta mer om det? Klicka här!

Vi uppskattar er uppskattning

Bli belönad när du handlar!

Handla middagslyx för 1000 kr och få en värdecheck på middagslyx för 349 kr via appen Cityplay.

Ladda ner appen och registrera dig som användare, appen håller reda på dina köp hos oss när du handlar middagslyx. När du har kommit upp i 1000 kr så får du värdechecken i appen som du kan använda till kommande beställningar.

(Sparbankskunder behöver förnya bankanslutningen för att se sitt saldo)

OM OSS

Vi arbetar för bättre och hållbara event- och måltidskoncept. Vi har även en passion för värdskap, möte och destinationsutveckling.

Thomas Becker

Kockmästare

Benny Skyttman

Verksamhetsansvarig

Paulina Puustinen

Kommunikatör
Vad säger kunderna?

Recensioner

Fantastiskt god trerätters för två personer. Bra beskrivning medskickad. Trevligt med smakprov på kaffe som liten överraskning. Som alltid jättetrevlig personal (Benny o Paulina)

Helena J

Fantastiskt bra kombinerat, mina förväntningar var höga eftersom jag hört talas om den här varianten av ”restaurangmat” och det levde dom absolut upp till!

Peter M

Har köpt middagslyxen 2 ggr och vi är jättenöjda med produkterna. Goda smaker med enkla instruktioner för tillagningen. Extra nöjda att ni även har bytt förpackningar till mer miljövänliga! Blir alltid väldigt trevligt bemött vid avhämtningen och det går snabbt och smidigt.

Isabelle G

Har köpt middagslyx 2 gånger, denna gång oxfilémiddag. Mycket bra bemötande enkelt att hämta o tillaga. Första gången var förrätt o dessert jättegoda, lite tungt med rökt älgstek i lite för tjocka bitar tyckte vi. Nu var oxfilén och potatiskaka o den vita sparrisen väldigt god men såserna var lite för salta. Rabarberkakan hade lite torra bitar annars ok. Vi tar gärna hem mat fler gånger från er.

Lena S